Hier vindt u alle webwinkels waar u DVD's en Blu-rays in termijnen kunt betalen

De bioscoop wordt minder populair, vele Nederlanders bekijken films thuis op hun eigen televisie. Om de nieuwste films te kunnen bekijken, koopt men DVD's en Blu-rays. Deze schijven worden niet alleen maar in winkels verkocht, de verkoop via internet stijgt de laatste jaren explosief. Hier vindt u alle online computerwinkels waar u in termijnen kunt betalen Bent u dus op zoek naar de nieuwste films op DVD en Blu-ray, neem dan een kijkje in een van de onderstaande webshops.

 • Wehkamp

  Wehkamp

  Wehkamp is een groot online warenhuis en verwerkt zo'n 7 miljoen verzendingen per jaar. Wehkamp heeft een breed assortiment met zo'n 160.000 artikelen in verschillende categorieën, waaronder kleding, elektronica en wonen. Bovendien geldt dat wanneer u voor 23:00 uur bestelt, het pakket morgen wordt bezorgd.

  Betaalmethodes

  Bij wehkamp kunt betalen met iDeal, creditcard, acceptgiro (vooraf en achteraf betalen) of met een automatische incasso. Ook kunt u in termijnen / gespreid betalen.

  Levering

  Voor de meeste artikelen geldt: voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis. Verzending is gratis bij besteding vanaf ‚ā¨20.