Hier vindt u alle webwinkels waar u schaatsen met een overschrijving kunt afrekenen

Online is het makkelijk om allerlei soorten schaatsen te vergelijken. Steeds meer mensen bestellen mede daarom een nieuw paar schaatsen en niet meer fysiek in een winkel. Ook al is de overschrijving een beetje aan het verdwijnen uit het betaal-landschap, accepteren veel online schaats- en sportwinkels nog overschrijvingen. Met een overschrijving heeft u de volledige controle over uw betaling en houdt u het overzicht over wat er van uw rekening wordt afgeschreven. U kunt bij onderstaande webwinkels gebruik maken van deze manier van betalen: bestel uw nieuwe kunstschaatsen, noren of ijshockeyschaatsen volledig en regel vervolgens de betaling ervan door het te betalen bedrag over te schrijven naar het rekeningnnummer van de webshop.

 • Bol.com

  Bol.com

  Bijna alle Nederlanders kennen de webwinkel Bol.com. Op Bol.com wordt van alles verkocht, van (tweedehands) boeken tot de nieuwste elektronica. De goedkope producten en de snelle levertijd trekken veel mensen over de streep om bij Bol.com een bestelling te plaatsen. 

  Betaalmethodes

  U kunt bij Bol.com betalen met iDeal, Creditcard, Bol.com cadeaubon, NEC- of digitale Boekenbon en VVV-cadeaubon, Airmiles of achteraf betalen met iDeal.

  Levering

  Voor 23.59 uur bestelt, betekent dat de bestelling de volgende werkdag bezorgd. Voor bestellingen boven ‚ā¨ 20 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.