Hier vindt u alle online verfwinkels waar u met Paypal kunt betalen

Waarom naar de doe-het-zelf-winkel gaan als u verf ook online kunt kopen? Een kleine 3 miljoen Nederlanders hebben een Paypal account. Paypal werkt als tussenpartij tussen uw bankrekening en de webwinkel. Bovendien kunt u anonieme betalingen doen, wat heel veilig is. Bovendien biedt Paypal vaak ook kopersbescherming. Veel online kookwinkels accepteren betalingen met Paypal. In de lijst van onderstaande online doe-het-zelf-winkels ziet u waar u een blik of emmer verf kunt bestellen en betalen met Paypal.

 • Hema NL

  Hema NL

  Echt Hema! Bijna elke Nederlander kent deze quote en het bijbehorende deuntje wel. Hema is een van de grootste warenhuizen van Nederland en bevindt zich in vrijwel in iedere Nederlandse stad. Hema staat voor goed, goedkoop en gewoon bijzonder. Het gehele assortiment wordt ook online aangeboden.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Hema betalen met Creditcard (Mastercard, Visa), iDeal, Paypal of HEMA-cadeaukaart.

  Levering

  De verzendkosten zijn 3.95, maar vanaf 25.- betaal je geen verzendkosten. XL artikel bezorgen kost dat € 9.95. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag in huis.


 • Toys R US

  Toys R US

  Toys R Us is een online speelgoedwinkel voor jong en oud. Van barbiepoppen tot Lego, bijna alle soorten speelgoed zijn online te koop. Toys R Us heeft een enorm assortiment, waar voor iedereen wel wat tussen zit.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Toys R Us betalen met iDeal, Creditcard (Visa, Mastercard en American Express), Paypal, of met een cadeaubon van Toys R Us.

  Levering

  De verzendkosten zijn € 1,95. De levertijd is gemiddeld 2 tot 4 werkdagen.