Hier vindt u alle online winkels waar u een zonnebank met Paypal kunt betalen

De online verkoop van schoonheidsapparaten stijgt steeds meer. Ook zonnebanken en zonnehemels worden steeds vaker online verkocht. Een van de betaalmethodes die veel zonnebankwinkels accepteren is Paypal. Met minimaal 3 miljoen gebruikers in Nederland is Paypal een populaire dienst. Deze betaalmethode is veilig, snel, gemakkelijk en verstrekt uw bankgegevens niet direct aan de webwinkel. Zo blijft u deels anoniem. Ook geeft Paypal voor bepaalde websites koopgaranties af. Bij onderstaande winkels kunt u dus gerust een zonnehemel, zonnebank of gezichtsbruiner kopen en veilig en snel betalen met Paypal.

 • Mediamarkt

  Mediamarkt

  Mediamarkt is een van de bekendste elektronicazaken in Nederland. Ze leveren elektronica als beeld & geluidsapparatuur, computers, laptops, huishoudelijke apparatuur, games, witgoed en meer. Zelf naar de winkel en sjouwen? U bent toch niet gek! Regel alles online.

  Betaalmethodes

  Bij de mediamarkt kunt u betalen met iDeal, Creditcard (Visa, Mastercard en American Express), Paypal, cadeaukaart, in termijnen (Santender), of achteraf betalen met Klarna.

  Levering

  Als het bestelde product op voorraad is én u betaalt met iDeal, Creditcard, Paypal of Klarna, dan heeft u het de volgende dag al in huis. Bestellingen met een waarde vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd. Media markt leden betalen nooit verzendkosten.


 • BCC

  BCC

  BCC bestaat al sinds 1945 en is een van de grootste elektronica-retailers van Nederland. Omdat er groot wordt ingekocht, heeft BCC altijd scherpe prijzen. U kunt bij BCC terecht voor wasmachines, computers en vele andere producten.

  Betaalmethodes

  Bij BCC kunt u betalen met iDeal, PayPal, Creditcard (Visa. MasterCard of American Express), onder rembours (met pin), achteraf betalen met Afterpay, of met BCC-cadeaukaart, VVV-giftcard of Freebies.

  Levering

  Gratis verzending. Bestellingen geplaatst tot 23.59 uur worden over het algemeen de volgende dag bezorgd.