Hier vindt u alle online winkels waar u een zonnebank met Paypal kunt betalen

De online verkoop van schoonheidsapparaten stijgt steeds meer. Ook zonnebanken en zonnehemels worden steeds vaker online verkocht. Een van de betaalmethodes die veel zonnebankwinkels accepteren is Paypal. Met minimaal 3 miljoen gebruikers in Nederland is Paypal een populaire dienst. Deze betaalmethode is veilig, snel, gemakkelijk en verstrekt uw bankgegevens niet direct aan de webwinkel. Zo blijft u deels anoniem. Ook geeft Paypal voor bepaalde websites koopgaranties af. Bij onderstaande winkels kunt u dus gerust een zonnehemel, zonnebank of gezichtsbruiner kopen en veilig en snel betalen met Paypal.

 • Mediamarkt

  Mediamarkt

  Mediamarkt is een van de bekendste elektronicazaken. Ze leveren elektronica als beeld & geluidsapparatuur, computers, laptops, huishoudelijke producten, games, witgoed en meer. Zelf naar de winkel en sjouwen? U bent toch niet gek!

  Betaalmethodes

  Bij de mediamarkt kunt u met iDeal, Creditcard, Paypal of cadeaukaart betalen. Tevens kunt u gespreid / in termijnen betalen en achteraf betalen met Klarna.

  Levering

  Als u op werkdagen voor 22:30 uur plaatst vindt levering vaak de volgende dag plaats.


 • BCC

  BCC

  BCC bestaat al sinds 1945 en is een van de grootste elektronica-retailers van Nederland. Omdat er groot wordt ingekocht, heeft BCC altijd scherpe prijzen. U kunt bij BCC terecht voor wasmachines, computers en nog veel meer.

  Betaalmethodes

  Bij BCC kunt u betalen met iDeal, PayPal, uw creditcard (Visa. MasterCard of American Express) of onder rembours. U kunt ook achteraf betalen met Afterpay. Ook kunt u betalen met de VVV-giftcard of Freebies.

  Levering

  Gratis verzending. Indien u op zondag t/m vrijdag voor 23:59u bestelt, kan uw product de volgende dag al geleverd worden (tijdstip kan zelfs in overleg). Grote producten zoals witgoed dienen voor 22u besteld te worden om de volgende dag geleverd te worden.