Hier vindt u alle webwinkels waar u beveiligingsapparatuur onder rembours kunt betalen.

Beveiligingscamera's of andere beveiligingsapparatuur onder rembours betalen betekent in de de praktijk dat u pas afrekent als u de bestelling in handen heeft. Dit kan bij u thuis aan de deur, maar u kunt het beveiligingsproduct ook betalen bij afhalen op een postkantoor. U betaalt het verschuldigde bedrag aan het postbedrijf, dat er vervolgens voor zorgt dat uw geld bij de webwinkel terecht komt. Voor u betekent dit dat u pas afrekent als u het product in handen heeft en voor de webwinkel geeft dit ook zekerheid, want deze is verzekerd van betaling. Wat u zich wel moet realiseren is dat rembourskosten moet betalen, dit is bij Post NL 1% van het gehele bedrag, maar verschilt per webshop. Kijk bij onderstaande webwinkels waarbij u een beveiligingsproductproduct onder rembours kunt bestellen dus altijd even goed naar het bijschrift tijdens het seleteren van de betaaloptie 'onder rembours' om van alle details op de hoogte te zijn.

 • BCC

  BCC

  BCC bestaat al sinds 1945 en is een van de grootste elektronica-retailers van Nederland. Omdat er groot wordt ingekocht, heeft BCC altijd scherpe prijzen. U kunt bij BCC terecht voor wasmachines, computers en vele andere producten.

  Betaalmethodes

  Bij BCC kunt u betalen met iDeal, PayPal, Creditcard (Visa. MasterCard of American Express), onder rembours (met pin), achteraf betalen met Afterpay, of met BCC-cadeaukaart, VVV-giftcard of Freebies.

  Levering

  Gratis verzending. Bestellingen geplaatst tot 23.59 uur worden over het algemeen de volgende dag bezorgd.