Hier vindt u alle webwinkels waar u muziek CD's onder rembours kunt betalen.

Nederlanders luisteren steeds vaker naar muziek op het internet. Toch is het ook leuk om CD's van bepaalde artiesten in de kast te hebben staan. Muziek CD's worden daarom ook steeds vaker online verkocht. Veel mensen vinden het vervelend voor iets te betalen zonder het eerst in handen te hebben. Daarom geven veel online muziekwinkels u de mogelijkheid om onder rembours te betalen. U betaalt pas als u het pakket met muziek CD's heeft ontvangen, aan de bezorger en het postbedrijf zorgt vervolgens voor de betaling aan de webshop. Onder rembours bestellen brengt vaak wel extra kosten met zich mee. Lees daarom altijd even goed na bij de webshop waar u bestelt wat u extra dient te betalen voor levering onder rembours. In onderstaand overzicht vindt u een totaal-overzicht van webshops waar u muziek CD's onder rembours kunt bestellen en betalen.

 • Drogisterij.net

  Drogisterij.net

  Drogisterij.net is uw online drogist waar u terrecht kunt voor alle producten waarvoor u normaal naar de 'gewone' drogist zou gaan. Van afslankpillen tot lenzen, en van snoepjes tot shampoo: drogisterij.net heeft het voor u en levert vaak al de volgende dag.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Drogisterij.net betalen met iDeal, via eenmalige machtiging, creditcard (Visa, MasterCard, American Express), Paypal, achteraf betalen met Klarna, vooruitbetalen via bankoverschrijving, onder rembours bij levering (€12,50 extra), of pinnen/contant betalen bij het afhaalpunt.

  Levering

  Bezorgen kost slechts €3,95 (gratis indien u voor meer dan €20,- bestelt). Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis.