Hier vindt u alle webwinkels waar u zonnebanken onder rembours kunt betalen.

Een zonnebank of zonnehemel wordt niet langer alleen offline in een fysieke winkel verkocht. Steeds vaker schaffen mensen een zonnebank online aan. Veel mensen vinden het echter vervelend voor iets te betalen zonder het eerst in handen te hebben. Daarom geven veel online winkels die zonnebanken, gezichtsbruiners en zonnehemels u de mogelijkheid om onder rembours te betalen. U betaalt pas als u het pakket heeft ontvangen, aan de bezorger en het postbedrijf zorgt vervolgens voor de betaling aan de webshop. Onder rembours bestellen brengt vaak wel wat extra kosten met zich mee, maar u heeft wel zekerheid en hoeft bovenal niet de zonnebank zelf te tillen. Lees daarom altijd even goed na bij de webshop waar u bestelt wat u extra dient te betalen voor levering onder rembours. In onderstaand overzicht vindt u een totaal-overzicht van webshops waar u zonnebanken en bruiners onder rembours kunt betalen.

 • BCC

  BCC

  BCC bestaat al sinds 1945 en is een van de grootste elektronica-retailers van Nederland. Omdat er groot wordt ingekocht, heeft BCC altijd scherpe prijzen. U kunt bij BCC terecht voor wasmachines, computers en vele andere producten.

  Betaalmethodes

  Bij BCC kunt u betalen met iDeal, PayPal, Creditcard (Visa. MasterCard of American Express), onder rembours (met pin), achteraf betalen met Afterpay, of met BCC-cadeaukaart, VVV-giftcard of Freebies.

  Levering

  Gratis verzending. Bestellingen geplaatst tot 23.59 uur worden over het algemeen de volgende dag bezorgd.