{if 0} {/if}

Hier vindt u alle online supermarkten of winkels waar u achteraf kunt betalen

Online boodschappen doen vindt steeds vaker plaats. Veel mensen vinden het vervelend om voor iets te betalen zonder het eerst in handen te hebben. Daarom geven meer en meer supermarkten en winkels u de mogelijkheid om achteraf te betalen, bijvoorbeeld via acceptgiro of Afterpay. Bestel uw boodschappen dus in onderstaande winkels en betaal pas nadat u alles ontvangen heeft.

 • Albert Heijn

  Albert Heijn

  Vrijwel iedereen in Nederland kent de supermarkt Albert Heijn. Niet iedereen weet dat de AH (ook wel de Appie) ook een grote online supermarkt heeft. Kies de boodschappen en laat ze thuisbezorgen in een tijdslot naar keuze.

  Betaalmethodes

  Je betaalt met PIN. De AH bezorgmedewerker heeft een mobiel PIN-apparaat bij zich. Het is niet mogelijk om contant, contactloos, met iDeal, Paypal of met een creditcard te betalen. Achteraf betalen d.m.v. een machtiging tot automatische incasso is wel mogelijk.

  Boodschappen achteraf betalen met acceptgiro Achteraf betalen mogelijk

  Levering

  Als je vandaag bestelt, bezorgt AH (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 24 uur. Kies zelf een moment tussen 8.00 en 21.00 uur. AH bezorgt alleen niet op zondag.