{if 0} {/if}

Een overzicht van online mobiele telefoon winkels waar u met een automatische incasso af kunt rekenen

Betalen met een automatische incasso is een van de makkelijkste betaalmethodes. Het enige wat u hoeft te doen is de incasso te machtigen en het geld wordt automatisch afgeschreven van uw rekening. Mocht dit bedrag niet kloppen, kunt u altijd de incasso storneren. Op deze manier bestellen veel mensen een nieuwe mobiele telefoon, aangezien het veilig, gemakkelijk en snel is.

 • Hollands Nieuwe

  Hollands Nieuwe

  Bij Hollands Nieuwe kun je terecht voor een nieuwe mobiele telefoon met abonnement of een prepaid simkaart. Vaak voor een hele voordelige prijs. Hollands Nieuwe maakt gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk.

  Betaalmethodes

  Je betaalt uw maandelijkse abonnementskosten via automatische incasso. Telefoons kun je in één keer betalen met iDeal of creditcard

  Mobiele telefoon betalen met Automatische incasso Automatische incasso betalen mogelijk

  Levering

  Voor een nieuw abonnement betaal je eenmalig aansluitkosten. Je bestelling wordt gemiddeld binnen twee werkdagen bezorgd. Je ontvangt een e-mail met een Track&Trace link van PostNL. Daarmee kun je de bestelling volgen. De levertijd van toestellen met een langere levertijd staat vermeld in de bevestigings e-mail.


 • Simyo

  Simyo

  Simyo verkoopt Sim Only en Prepaid 'abonnementen' voor bellen sms-en en internetten tegen zeer voordelige prijzen. Simyo maakt gebruik van het zeer betrouwbare netwerk van KPN.

  Betaalmethodes

  Maandelijkse betaling via automatische incasso. Als je factuur niet kan worden geïncasseerd, ontvang je een bericht per e-mail en sms en kun je alsnog via iDeal betalen.

  Mobiele telefoon betalen met Automatische incasso Automatische incasso betalen mogelijk

  Levering

  Na het plaatsen van je bestelling, neemt Simyo de bestelling direct in behandeling. Na controle van de noodzakelijke gegevens wordt de simkaart de volgende werkdag verzonden. Het duurt ongeveer 3 werkdagen voordat u deze thuis ontvangt. Je betaalt bij Simyo geen verzendkosten. Wel betaal je (soms) eenmalige aansluitkosten van €15,-


 • Bol.com

  Bol.com

  Bijna alle Nederlanders kennen de webwinkel Bol.com. Op Bol.com wordt van alles verkocht, van (tweedehands) boeken tot de nieuwste elektronica. En tegenwoordig ook kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. Het grote assortiment goedkope producten en de snelle levertijd trekken veel mensen over de streep om bij Bol.com een bestelling te plaatsen. 

  Betaalmethodes

  Je kunt bij Bol.com betalen met iDeal, Creditcard (Visa, Mastercard en American Express), Bol.com cadeaubon, NEC (Nationale Entertainment Card), Boekenbon cadeaukaart, achteraf betalen met iDeal of overschrijving, automatische incasso voor abonnementen zoals Kobo Plus of Select.

  Mobiele telefoon betalen met Automatische incasso Automatische incasso betalen mogelijk

  Levering

  Bestellingen voor 23:59 uur worden de volgende dag bezorgd. Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag in huis. Bezorging is gratis voor bestellingen vanaf €20. De verzendkosten voor bestellingen onder €20 zijn €2,99. Voor tweede hands artikelen betaal je €1,99 servicekosten per bestelling. Bezorging dezelfde dag, 's avonds en in het weekend is mogelijk.


 • Simpel

  Simpel

  Simpel biedt sim-only en prepaid telefoonabonnementen, waarmee je kunt bellen, smsjes versturen en internetten. Ze maken gebruik van het T-mobile netwerk, zo krijg je snel en stabiel bereik en 4G voor de beste prijs.

  Betaalmethodes

  Je kunt je factuur bij Simpel.nl betalen met iDeal of automatische incasso. Het eerste maandbedrag en de eenmalige administratiekosten dien je vooruit te betalen. Als de automatische incasso mislukt kun je het factuurbedrag zelf overmaken met iDeal.

  Mobiele telefoon betalen met Automatische incasso Automatische incasso betalen mogelijk

  Levering

  Levering van de sim-kaart gebeurt binnen 2 werkdagen. Eenmalige kosten voor een nieuw abonnement zijn €20.


 • Youfone

  Youfone

  Youfone biedt zowel sim-only abonnementen als alles-in-1 abonnementen. Youfone biedt verschillende soorten abonnementen met verschillende producten (zoals telefoon, internet en tv) en ze bieden een keuze in af te sluiten termijnen.

  Betaalmethodes

  De maandelijkse facturen kunnen via automatische incasso, iDeal of overboeking worden betaald. De eenmalige aansluitkosten kunnen uitsluitend via iDeal worden betaald.

  Mobiele telefoon betalen met Automatische incasso Automatische incasso betalen mogelijk

  Levering

  Simkaarten worden gemiddeld binnen 3 dagen na betaling van de eenmalige aansluitkosten geleverd.