Eten met iDeal betalen - een duidelijk overzicht

Op zoek naar webwinkels waar je pizza en italiaans met iDeal kunt betalen? Betaalopties.nl biedt een duidelijk overzicht van alle iDeal webshops die pizza en italiaans verkopen. Van Sushi en Thais tot Patat en Shoarma tot .

 • Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd.nl is de grootste eetbestelsite van Nederland. Van pizza tot pannenkoeken, patat en zelfs Oosterse maaltijden als sushi en curry's bestel je via deze site.

  Betaalmethodes

  Betaling kan met Creditcard (Mastercard, Visa, American Express), iDEAL, PayPal, PayPal Reference Payment, Bitcoin, pinnen of contant aan de deur, of VVV-Giftcard.

  Levering

  De bezorgtijd kan verschillen per restaurant, maar is ook afhankelijk van de drukte bij het restaurant. De gemiddelde bezorgtijd van Thuisbezorgd.nl is 45-60 minuten.


 • Deen

  Deen

  Deen is een supermarkt waar ook online boodschappen gedaan kunnen worden. Bezorging is alleen mogelijk in delen van Noord-Holland en Flevoland.

  Betaalmethodes

  Het minimale bestelbedrag voor bezorging is €40 en voor afhalen €20. Er kan worden betaald via iDeal of Paypal. Bezorging is gratis.

  Levering

  Bestellingen voor 23:59 uur worden de volgende dag bezorgd. Op zondagen en feestdagen wordt niet bezorgd. Bij afhalen in de winkel duurt het twee dagen.