Hier vindt u alle online cadeauwinkels waar u in termijnen kunt betalen

Het is een trend van de laatste jaren: de cadeauwinkels worden minder bezocht. Dit komt doordat vele mensen een cadeau artikel kopen. Hier vindt u een overzicht van cadeauwinkels waar u in termijnen kunt betalen. Van luchtje tot hippe gadget. Deze manier van betalen noemt men ook wel 'kopen op afbetaling'. Als u het benodigde bedrag niet in z'n geheel op dit moment kunt missen, is dit de oplossing voor u. Bij onderstaande winkels koopt u het perfecte cadeau en betaalt u deze in termijnen af.

 • Wehkamp

  Wehkamp

  Wehkamp is een groot online warenhuis en verwerkt zo'n 7 miljoen verzendingen per jaar. Wehkamp heeft een breed assortiment met zo'n 160.000 artikelen in verschillende categorieën, waaronder kleding, elektronica en wonen.

  Betaalmethodes

  Bij Wehkamp kan worden betaald met iDeal, Creditcard, achteraf betalen, gespreid betalen met krediet, Wehkamp Cadeaubon/tegoed of kortingscodes.

  Levering

  Voor de meeste (direct leverbare) artikelen geldt, voor 23:59 besteld dan is het de volgende dag in huis. Bestellingen vanaf ‚ā¨20 worden gratis bezorgd.