Auto huren met Mister Cash betalen - een duidelijk overzicht

Op zoek naar webwinkels waar je economy car als mitsubishi spacestar met Mister Cash kunt betalen? Betaalopties.nl biedt een duidelijk overzicht van alle Mister Cash webshops die economy car als mitsubishi spacestar verkopen. Van Premium Car zoals Jaguar XF of SUV tot Full-size Car zoals Volvo S60 tot . Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw klant voert zijn banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar (bron: Targetpay).

 • Tix.nl

  Tix.nl

  Op TIX.nl vind je goedkope vliegtickets voor de beste vluchten. Stoelvoorkeur aangeven of bekijken hoeveel beenruimte je hebt? Vergelijk de kwaliteit, stiptheid en zelfs milieuvriendelijkheid van alle grote luchtvaartmaatschappijen. Je kunt ook direct een hotel of huurauto boeken.

  Betaalmethodes

  Je kunt bij Tix.nl betalen met iDeal, creditcard (Mastercard, Visa), Bancontact / Mister Cash, Apple Pay of Google Pay.

  Auto huren betalen met Mister Cash Mister Cash betalen mogelijk

  Levering

  Je ontvangt je ticket meestal vrijwel direct na betaling, net als een bevestiging van de reservering van je geboekte hotel of huurauto.