Eten met Mister Cash betalen - een duidelijk overzicht

Op zoek naar webwinkels waar je pizza en italiaans met Mister Cash kunt betalen? Betaalopties.nl biedt een duidelijk overzicht van alle Mister Cash webshops die pizza en italiaans verkopen. Van Sushi en Thais tot Patat en Shoarma tot . Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in Belgiė. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw klant voert zijn banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar (bron: Targetpay).

 • iBood

  iBood

  iBOOD staat voor "internet's Best Online Offer Daily, de beste online aanbiedingen op het internet. Bij iBOOD vindt u aanbiedingen van vele verschillende producten van elektronische apparaten tot sportartikelen en shampoo en tassen.

  Betaalmethodes

  U kunt bij iBOOD betalen met iDeal, Paypal, Creditcard (Mastercard en VISA), Maestro, onder rembours, Bancontact/Mr Cash (Belgiƫ) of Sofortbanking (Belgiƫ)

  Eten betalen met Mister Cash Mister Cash betalen mogelijk

  Levering

  De verzendkosten uw bestelling verschijnen in de winkelmand zodra de producten zijn toegevoegd. De verwachte verzenddatum verschilt per deal. Bij elke deal wordt in overleg met de leverancier de precieze levertijd betaald.