Hotel met Mister Cash betalen - een duidelijk overzicht

Op zoek naar webwinkels waar je hotels met Mister Cash kunt betalen? Betaalopties.nl biedt een duidelijk overzicht van alle Mister Cash webshops die hotels verkopen. Van Hostels tot Luxehotels tot Bed & Breakfast. Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw klant voert zijn banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar (bron: Targetpay).

 • Belvilla

  Belvilla

  Belvilla biedt een breed assortiment karakteristieke vakantiehuizen. Belvilla biedt 20.000 vakantiewoningen in 24 landen, direct online te boeken.

  Betaalmethodes

  U betaalt (minimaal) 30% van de totale reissom plus optionele annuleringsverzekeringen per ommegaande na het maken van uw boeking, tenzij de reis binnen 14 dagen plaatsvindt. De resterende reissom betaalt u uiterlijk zes weken voor vertrek met iDeal (NL)

  Levering

  Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail.


 • Tix.nl

  Tix.nl

  Op TIX.nl vind je goedkope vliegtickets voor de beste vluchten. Stoelvoorkeur aangeven en zien hoeveel beenruimte je hebt? Vergelijk de kwaliteit, stiptheid en zelfs milieuvriendelijkheid van alle grote luchtvaartmaatschappijen. Een hotel of huurauto er meteen bij bestellen is ook mogelijk.

  Betaalmethodes

  Je kunt bij Tix.nl betalen met iDeal, creditcard (Mastercard, Visa) en Bancontact / Mister Cash

  Levering

  Je ontvangt je ticket meestal na betaling, alsmede een bevestiging van je bestelling van hotel of huurauto.