Hotel met Mister Cash betalen - een duidelijk overzicht

Op zoek naar webwinkels waar je hotels met Mister Cash kunt betalen? Betaalopties.nl biedt een duidelijk overzicht van alle Mister Cash webshops die hotels verkopen. Van Hostels tot Luxehotels tot Bed & Breakfast. Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw klant voert zijn banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar (bron: Targetpay).

 • Belvilla

  Belvilla

  Belvilla biedt een breed assortiment aan karakteristieke vakantiehuizen. Van zomerhuisje in het bos tot luxe villa met zwembad. Belvilla biedt 20.000 vakantiewoningen in 24 landen, direct online te boeken.

  Betaalmethodes

  Je kunt betalen via iDeal, Creditcard, Paypal en Mister Cash (Belgiƫ). Je betaalt (minimaal) 30% van de totale reissom plus optionele annuleringsverzekeringen direct tijdens het maken van de boeking. De resterende reissom betaal je uiterlijk zes weken voor vertrek.

  Hotel betalen met Mister Cash Mister Cash betalen mogelijk

  Levering

  Nadat je online (of telefonisch) geboekt hebt, ontvang je online en via e-mail een bevestiging. Op deze huurovereenkomst staat aangegeven binnen welke termijn je de (aan)betaling dient te voldoen.


 • Tix.nl

  Tix.nl

  Op TIX.nl vind je goedkope vliegtickets voor de beste vluchten. Stoelvoorkeur aangeven of bekijken hoeveel beenruimte je hebt? Vergelijk de kwaliteit, stiptheid en zelfs milieuvriendelijkheid van alle grote luchtvaartmaatschappijen. Je kunt ook direct een hotel of huurauto boeken.

  Betaalmethodes

  Je kunt bij Tix.nl betalen met iDeal, creditcard (Mastercard, Visa), Bancontact / Mister Cash, Apple Pay of Google Pay.

  Hotel betalen met Mister Cash Mister Cash betalen mogelijk

  Levering

  Je ontvangt je ticket meestal vrijwel direct na betaling, net als een bevestiging van de reservering van je geboekte hotel of huurauto.