Hier vindt u alle webwinkels waar u vakantiereizen en trips met een overschrijving kunt afrekenen

Steeds meer mensen bestellen een vakantiereis of vakantietrip online en niet meer fysiek in een reiswinkel. Ook al is de overschrijving een beetje aan het verdwijnen uit het betaal-landschap, accepteren veel online vakantie- en reiswinkels nog overschrijvingen. Met een overschrijving heeft u de volledige controle over uw betaling en houdt u het overzicht over wat er van uw rekening wordt afgeschreven. U kunt bij onderstaande webwinkels gebruik maken van deze manier van betalen: boek of vakantie, vliegticket, stedentrip of andere reis volledig en regel vervolgens de betaling ervan door het te betalen bedrag over te schrijven naar het rekeningnnummer van de betreffende reiswebshop.

 • Budgetair

  Budgetair

  Budgetair is een zoekmachine waarmee u snel en veilig het goedkoopste vliegticket kunt zoeken. Daarnaast kunt u ook zoeken naar huurauto's en hotels en combinaties van vlucht en hotel.

  Betaalmethodes

  De betaalmogelijkheden verschillen per maatschappij, maar bij allen kunt u met creditcard betalen. Ook is iDeal en PayPal betaling vaak mogelijk en bij sommige maatschappijen kan zelfs gebruik gemaakt worden van een overschrijving of in termijnen betalen.

  Levering

  Direct nadat u een ticket heeft gekocht wordt deze naar uw mail verzonden.