Hier vindt u alle webwinkels waar u vakantiereizen en trips met een overschrijving kunt afrekenen

Steeds meer mensen bestellen een vakantiereis of vakantietrip online en niet meer fysiek in een reiswinkel. Ook al is de overschrijving een beetje aan het verdwijnen uit het betaal-landschap, accepteren veel online vakantie- en reiswinkels nog overschrijvingen. Met een overschrijving heeft u de volledige controle over uw betaling en houdt u het overzicht over wat er van uw rekening wordt afgeschreven. U kunt bij onderstaande webwinkels gebruik maken van deze manier van betalen: boek of vakantie, vliegticket, stedentrip of andere reis volledig en regel vervolgens de betaling ervan door het te betalen bedrag over te schrijven naar het rekeningnnummer van de betreffende reiswebshop.

 • Supersaver.nl

  Supersaver.nl

  Supersaver.nl is een website die zeer goedkope vliegtickets aanbiedt voor alle airlines. Prijzen zijn all-inclusive; geen administratiekosten, geen boekingskosten of andere verrassende toeslagen tijdens het boekingsproces.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Supersaver.nl betalen met Creditcard (VISA of MasterCard/EuroCard), iDeal of via internetbankieren.

  Levering

  De reis wordt in zijn geheel bij het boeken betaald, vervolgens ontvangt u na bestelling het ticket. Zo niet, neem contact op met Supersaver.nl