Hier vindt u alle online supermarkten waar u met Paypal kunt betalen

Steeds meer mensen doen hun boodschappen online. Groot gelijk, scheelt heel wat gesjouw. Ook steeds meer mensen betalen met hun Paypal account. Paypal werkt als tussenpartij: u koppelt uw bankrekening of creditcard en emailadres aan uw account en u kunt anonieme betalingen doen. Veel mensen vinden het anonieme aspect fijn en Paypal biedt vaak ook kopersbescherming. Veel online supermarkten accepteren betalingen met Paypal. In de lijst van onderstaande online supermarkten ziet u waar u uw boodschappen kunt bestellen en betalen met Paypal.

 • Hema NL

  Hema NL

  Echt Hema! Bijna elke Nederlander kent deze quote en het bijbehorende deuntje wel. Hema is een van de grootste warenhuizen van Nederland en bevindt zich in vrijwel in iedere Nederlandse stad. Hema staat voor goed, goedkoop en gewoon bijzonder. Het gehele assortiment wordt ook online aangeboden.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Hema betalen met Creditcard (Mastercard, Visa), iDeal, Paypal of HEMA-cadeaukaart.

  Levering

  De verzendkosten zijn 3.95, maar vanaf 25.- betaal je geen verzendkosten. XL artikel bezorgen kost dat ‚ā¨ 9.95. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag in huis.


 • Deen

  Deen

  Deen is een supermarkt waar ook online boodschappen gedaan kunnen worden. Bezorging is alleen mogelijk in delen van Noord-Holland en Flevoland.

  Betaalmethodes

  Het minimale bestelbedrag voor bezorging is €40 en voor afhalen €20. Er kan worden betaald via iDeal of Paypal. Bezorging is gratis.

  Levering

  Bestellingen voor 23:59 uur worden de volgende dag bezorgd. Op zondagen en feestdagen wordt niet bezorgd. Bij afhalen in de winkel duurt het twee dagen.