Hier vindt u alle online drankwinkels waar u met Paypal kunt betalen

Online drankverkoop zit al tijden in de lift. Steeds meer mensen kopen hun wijn, bier en sterke drank online. Een van de betaalmethodes die veel drankwinkels accepteren is Paypal. Met ongeveer 3 miljoen gebruikers in Nederland is dit een populaire dienst. Paypal is snel, veilig, gemakkelijk en verstrekt uw bankgegevens niet aan de webwinkel. Zo blijft u deels anoniem. Ook geeft Paypal voor bepaalde websites koopgaranties af. Bij onderstaande webwinkels bestelt u makkelijk en veilig wijn, bier of sterke drank en betaalt u met Paypal. Uiteraard wel met mate, proost!

 • Hema

  Hema

  Echt Hema! Bijna iedere Nederlander kent deze quote en het bijbehorende deuntje. Hema is een van de grootste warenhuizen van Nederland en bevindt zich in vrijwel in iedere Nederlandse stad. Hema staat voor goed, goedkoop en gewoon bijzonder. Het gehele assortiment wordt ook online aangeboden.

  Betaalmethodes

  Je kunt bij Hema betalen met iDeal, Creditcard (MasterCard, American Express en Visa), Paypal of een HEMA-cadeaukaart.

  Wijn, bier, sterke drank betalen met Paypal Paypal betalen mogelijk

  Levering

  De verzendkosten voor thuisbezorging zijn €2,95. Verzending is gratis voor bestellingen boven de €25. Bestellingen op werkdagen voor 22:00 uur besteld worden over het algemeen de volgende dag thuisbezorgd.


 • Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd.nl is de grootste eetbestelsite van Nederland. Van pizza tot pannenkoeken, patat en zelfs Oosterse maaltijden als sushi en curry's bestel je via deze site.

  Betaalmethodes

  Betaling kan met Creditcard (Mastercard, Visa, American Express), iDeal, PayPal, PayPal Reference Payment, Bitcoin, pinnen of contant aan de deur, Apple Pay of VVV-Giftcard.

  Wijn, bier, sterke drank betalen met Paypal Paypal betalen mogelijk

  Levering

  De bezorgtijd kan verschillen per restaurant, maar is ook afhankelijk van de drukte bij het restaurant. De gemiddelde bezorgtijd van Thuisbezorgd.nl is 30-60 minuten.


 • YourSurprise.nl

  YourSurprise.nl

  Bij YourSurprise ben je altijd aan het goede adres voor persoonlijke cadeaus voor hem en haar. Voor jong en oud, voor elke gelegenheid. Van een grote chocoladereep als dank voor de juf tot een fotomok of geboorteboos. Hier vind je meer dan 1.000 cadeautjes online!

  Betaalmethodes

  Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard, achteraf betalen via Klarna (€0,95 extra) of Billink, Apple Pay of via een overboeking.

  Wijn, bier, sterke drank betalen met Paypal Paypal betalen mogelijk

  Levering

  De meeste gepersonaliseerde cadeaus worden binnen 1-2 dagen bezorgd. Bezorging vindt plaats met DHL of Trunkrs en kost €4,95 of €6,95 (afhankelijk van het gekozen tijdstip van bezorging).


 • de Wijnbeurs

  de Wijnbeurs

  De naam zegt het, bij de Wijnbeurs kun je terecht voor een breed assortiment van wijnen. Je kunt bij de Wijnbeurs online bestellen: rode en witte wijn, rosé en mousserende wijn, maar ook speciale wijnpakketten. Per fles, doos of als abonnement.

  Betaalmethodes

  Je kunt bij de Wijnbeurs betalen met iDeal, Creditcard (American Express, Mastercard of Visa), PayPal, per factuur (digitaal of per post), achteraf met Riverty/ Afterpay, Apple Pay of cadeaukaart (o.a. VVV-giftcard).

  Wijn, bier, sterke drank betalen met Paypal Paypal betalen mogelijk

  Levering

  Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur, worden de volgende dag geleverd. Je betaalt €5,95 verzendkosten, ongeacht het aantal dozen, m.u.v. Wijnbeurs Plus en Premium leden, dan is verzending gratis.