Hier vindt u alle webwinkels waar u bedden en matrassen onder rembours kunt betalen.

Een bed of matras onder rembours betalen betekent in de de praktijk dat u pas afrekent wanneer het bed in uw kamer thuis staat. De betaling kan bij u thuis aan de deur, maar u kunt het product ook betalen bij afhalen op een postkantoor. U betaalt het verschuldigde bedrag voor het bestelde matras, lattenboden of volledig bed aan het postbedrijf, dat er vervolgens voor zorgt dat uw geld bij de webwinkel terecht komt. Voor u betekent dit dat u pas afrekent als u het product thuis geleverd heeft en voor de webwinkel geeft dit ook zekerheid, want deze is verzekerd van betaling. Wat u zich wel moet realiseren is dat rembourskosten moet betalen, dit is bij Post NL 1% van het gehele bedrag, maar verschilt per webshop. Kijk bij onderstaande webwinkels waarbij u een boxspring, los matras of ander soort bed onder rembours kunt bestellen dus altijd even goed naar het bijschrift tijdens het selecteren van de betaalopties 'onder rembours'.

 • Beddenreus

  Beddenreus

  Bij Beddenreus kunt u terrecht voor alles voor in de slaapkamer: van eenpersoons bedden en tweepersoons bedden, tot complete slaapkamers, boxsprings of beddengoed. 

  Betaalmethodes

  U kunt online betalen door middel van iDeal, Creditcard (Visa en Matercard) of met Paypal. Ook is het mogelijk om te pinnen bij levering of vooraf het bedrag over te maken.

  Levering

  Verzending bij Beddenreus is gratis vanaf €20. De levertijd verschilt per product en u wordt altijd tijdig geïnformeerd over wanneer uw bestelling geleverd zal worden.


 • Huisenthuis.nl

  Huisenthuis.nl

  Bij huisenthuis.nl koop je meubelen zorgeloos online. Bij Europa’s grootst online woonboulevard heb je een ruime keus aan meubels.

  Betaalmethodes

  Betalen kan met iDEAL, Creditcard (Mastercard & Visa), Bancontact/Mister Cash, PayPal, Rembours, VVV Giftcard. Ook kunt u achteraf betalen of in 3 termijnen met 0% rente betalen met Capayable.

  Levering

  Gratis verzending. De levertijd staat per product aangegeven. Retourneren kan binnen 30 dagen, retourkosten zijn voor eigen rekening.