{if 0} {/if}

Eten met Rembours betalen - een duidelijk overzicht

Op zoek naar webwinkels waar je pizza en italiaans met Rembours kunt betalen? Betaalopties.nl biedt een duidelijk overzicht van alle Rembours webshops die pizza en italiaans verkopen. Van Sushi en Thais tot Patat en Shoarma tot .

 • Albert Heijn

  Albert Heijn

  Vrijwel iedereen in Nederland kent de supermarkt Albert Heijn. Niet iedereen weet dat de AH (ook wel de Appie) ook een grote online supermarkt heeft. Kies de boodschappen en laat ze thuisbezorgen in een tijdslot naar keuze.

  Betaalmethodes

  Je betaalt met PIN. De AH bezorgmedewerker heeft een mobiel PIN-apparaat bij zich. Het is niet mogelijk om contant, contactloos, met iDeal, Paypal of met een creditcard te betalen. Achteraf betalen d.m.v. een machtiging tot automatische incasso is wel mogelijk.

  Eten betalen met Rembours Rembours betalen mogelijk

  Levering

  Als je vandaag bestelt, bezorgt AH (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 24 uur. Kies zelf een moment tussen 8.00 en 21.00 uur. AH bezorgt alleen niet op zondag.


 • Coop.nl

  Coop.nl

  Op Coop.nl kun je snel en eenvoudig je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen. Online heb je net zoveel keuze uit de lekkerste producten. Van fruit, groente, aardappelen en rijst tot volledige maaltijden of ijs. Bezorging vindt plaats op een (beschikbaar) tijdstip naar keuze.

  Betaalmethodes

  Bij bezorgen kan uitsluitend met pinpas worden betaald. Bij afhalen in de winkel kun je betalen met pinpas, contant of met een COOP-cadeaukaart. De boodschappen worden geleverd in statiegeldhoudende kratten, €4 per krat.

  Eten betalen met Rembours Rembours betalen mogelijk

  Levering

  Het minimum bestelbedrag is €40 (exclusief de ophaal- of bezorgkosten). Bezorgkosten zijn €4,99. De afhaalkosten zijn €2,99. Bij een online aankoopbedrag van €70 is het bezorgen of ophalen gratis (excl. bep. artikelen)


 • Plus

  Plus

  Plus is een bekende supermarktketen met winkels in heel Nederland. Uiteraard kun je nog steeds in de fysieke winkels terecht voor alle producten, maar het is ook mogelijk om via de website van Plus boodschappen te doen.

  Betaalmethodes

  Je kunt via pin betalen aan de bezorger of in de winkel tijdens het ophalen.

  Eten betalen met Rembours Rembours betalen mogelijk

  Levering

  Het minimum bestelbedrag voor online boodschappen laten bezorgen is €25. Er zijn drie soorten services: bezorging (€6,00), ophalen(€2,50) en Plus Express (€8,50). Besteld voor 23:55 = de volgende dag bezorging mogelijk.


 • Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd.nl is de grootste eetbestelsite van Nederland. Van pizza tot pannenkoeken, patat en zelfs Oosterse maaltijden als sushi en curry's bestel je via deze site.

  Betaalmethodes

  Betaling kan met Creditcard (Mastercard, Visa, American Express), iDeal, PayPal, PayPal Reference Payment, Bitcoin, pinnen of contant aan de deur, Apple Pay of VVV-Giftcard.

  Eten betalen met Rembours Rembours betalen mogelijk

  Levering

  De bezorgtijd kan verschillen per restaurant, maar is ook afhankelijk van de drukte bij het restaurant. De gemiddelde bezorgtijd van Thuisbezorgd.nl is 30-60 minuten.