Hier vindt u alle webwinkels waar u fietsen onder rembours kunt betalen.

Een fiets: iedere inwoner van Nederland heeft er wel een. Handig om even snel te pakken wanneer u een kleine boodschap moet doen of als u een lange fietstocht gaat maken. Fietsen worden tegenwoordig niet alleen verkocht in showrooms, maar worden steeds vaker ook via internet verkocht. Bij rembours betaalt u pas als u de fiets geleverd krijgt. Voor u betekent dit dat u pas afrekent als u het racefiets, stadsfiets, kinderfiets of omafiets in handen heeft en voor de webwinkel geeft dit ook zekerheid, want deze is verzekerd van betaling. Wat u zich wel moet realiseren is dat rembourskosten moet betalen, dit is bij Post NL 1% van het gehele bedrag. Bent u dus op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets van Batavus, Gazelle, Puch of een ander merk, neem dan een kijkje in een van de volgende online fietswinkels.

 • Fietsenwinkel

  Fietsenwinkel

  Fietsenwinkel onderscheidt zich van andere online fietsenwinkels door haar snelle afhandeling, goede service en het aanbod aan fietsen tegen de scherpste prijzen. Ondanks dat je je fiets online koopt, is de service voor de fiets offline. Fietsenwinkel heeft verschillende servicepunten door heel Nederland en met de vele monteurs staat Fietswinkel garant voor de beste service van Nederland.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Fietsenwinkel betalen met iDeal, Bancontact / Mister Cash, Creditcard (Mastercard en Visa), PayPal en overschrijving, onder rembours (pinnen bij bezorging € 9,95), achteraf met Afterpay (1% extra/max. € 9,95), of Betalen via een Fietsplan/WKR-bemiddelaar

  Levering

  Er zijn verschillende opties qua bezorging en de standaard verzendkosten zijn € 29,99. Als u voor 17:00 uur besteld, heeft u de fiets de volgende dag in huis.