Hier vindt u alle online kinderkleding winkels waar u onder rembours kunt afrekenen

Alle soorten kleding worden vaker online gekocht, dit geld ook voor kinderkleding. Het is gemakkelijk en snel via internet kinderkleding te bestellen. Veel online winkelend publiek vindt het vervelend voor iets te betalen zonder het eerst in handen te hebben. Daarom bieden veel online kleding winkels u de mogelijkheid om onder rembours te betalen. U betaalt zo pas wanneer u het pakket ontvangt. Op deze manier staan u en de verzender niet met lege handen. Let wel: u betaalt altijd extra rembourskosten. Deze bedragen bij Post NL 1% van het gehele bedrag, maar verschillen per webshop. Kijk bij onderstaande webwinkels waarbij u kinderkleding onder rembours kunt bestellen dus altijd even goed naar het bijschrift tijdens het bestellen.

 • Kinderkleding.nl

  Kinderkleding.nl

  Kinderkleding.nl verkoopt online baby-, peuter- en kleuterkleding, maar ook Kids en Teens kleding van kwalitatieve merken in de maten 50 tot en met 176.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Kinderkleding.nl betalen met iDeal, Creditcard (Mastercard, Maestro en Visa), Paypal, Giropay (DUI), Sofort Banking (DUI/BE), Overboeking, creditbedrag op klantenkaart en achteraf met Klarna (kosten €1,95/bestellingen tussen € 25 en € 200).

  Kinderkleding betalen met Rembours Rembours betalen mogelijk

  Levering

  De verzendkosten zijn €3,95. Bestellingen op werkdagen voor 20:00 uur worden over het algemeen de volgende dag geleverd. Bestellingen boven de € 99 en met kortingen lager dan 60% worden gratis geleverd.