Hier vindt u alle online kinderkleding winkels waar u onder rembours kunt afrekenen

Alle soorten kleding worden vaker online gekocht, dit geld ook voor kinderkleding. Het is gemakkelijk en snel via internet kinderkleding te bestellen. Veel online winkelend publiek vindt het vervelend voor iets te betalen zonder het eerst in handen te hebben. Daarom bieden veel online kleding winkels u de mogelijkheid om onder rembours te betalen. U betaalt zo pas wanneer u het pakket ontvangt. Op deze manier staan u en de verzender niet met lege handen. Let wel: u betaalt altijd extra rembourskosten. Deze bedragen bij Post NL 1% van het gehele bedrag, maar verschillen per webshop. Kijk bij onderstaande webwinkels waarbij u kinderkleding onder rembours kunt bestellen dus altijd even goed naar het bijschrift tijdens het bestellen.

 • Avantisport

  Avantisport

  In de webwinkel van Avantisport vindt u de nieuwste collecties van bekende en onbekende topmerken. De collectie spitst zich toe op sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen.

  Betaalmethodes

  Bij Avantisport.nl kunt u betalen met uw creditcard, met iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash door middel van een overschrijving, met rembours en met de Webshop Giftcard.

  Levering

  Avantisport rekent geen verzendkosten en als u voor 19:30 bestelt, wordt de bestelling de volgende dag aangeboden.