Hier vindt u alle webwinkels waar u make-up onder rembours kunt betalen.

Iedere vrouw heeft wel een make-up artikel in huis, maar er is altijd wel een soort make-up dat ontbreekt. Allerlei make-up producten zoals lippenstift, oogschaduw, mascara en lipliner worden tegenwoordig ook online verkocht. Bij rembours betaalt u pas als u de bestelling geleverd krijgt. Voor u betekent dit dat u pas afrekent als u het make-upproduct in handen heeft en voor de webwinkel geeft dit ook zekerheid, want deze is verzekerd van betaling. Wat u zich wel moet realiseren is dat rembourskosten moet betalen, dit is bij Post NL 1% van het gehele bedrag. Bent u dus op zoek naar een nieuws verzorgingsproduct van L'Oreal, Chanel, L'ancome, Mac of een ander make-up merk? Neem dan een kijkje in een van de volgende webwinkels en betaal onder rembours.

 • Drogisterij.net

  Drogisterij.net

  Drogisterij.net is uw online drogist waar u terrecht kunt voor alle producten waarvoor u normaal naar de 'gewone' drogist zou gaan. Van afslankpillen tot lenzen en van snoepjes tot shampoo: drogisterij.net heeft het voor u en levert vaak al de volgende dag.

  Betaalmethodes

  U kunt bij Drogisterij.net betalen met iDeal, eenmalige machtiging, creditcard (Visa, MasterCard, American Express), achteraf betalen met een digitale acceptgiro (Klarna), vooruitbetalen door bankoverschrijving, Paypal of onder rembours bij levering.

  Levering

  Bezorgen kost slechts €3,95 (gratis indien u voor meer dan €20,- bestelt). Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis.