Hier vindt u alle webwinkels waar u stropdassen onder rembours kunt betalen.

Stropdassen: elke man heeft er wel een. Het maakt een overhemd net wat netter en bovendien ook een leuk mannenaccessoire om cadeau te doen of te krijgen. Stropdassen worden niet alleen in fysieke winkels verkocht, maar ze worden steeds vaker via internet verkocht. Bij rembours betaalt u pas als u de bestelling geleverd krijgt. Voor u betekent dit dat u pas afrekent als u de stropdas in handen heeft en voor de webwinkel geeft dit ook zekerheid, want deze is verzekerd van betaling. Wat u zich wel moet realiseren is dat rembourskosten moet betalen, dit is bij Post NL 1% van het gehele bedrag, maar rembourskosten verschillen vaak per webshop. Bent u dus op zoek naar een mooie of sjieke stropdas, neem dan een kijkje in een van de volgende webwinkels en bestel de stropdas met betaling onder rembours.

 • Klingel.nl

  Klingel.nl

  Op Klingel.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan modeartikelen en accessoires, zowel voor dames als voor heren. Ook zijn er producten voor de decoratie van uw huis verkrijgbaar.

  Betaalmethodes

  Betalen kan via iDeal, PayPal, Creditcard (VISA en MasterCard), acceptgiro, onder rembours (extra €5) of op krediet/in termijnen.

  Levering

  De verzendkosten bedragen €4,95. Bezorging thuis of in een DHL Parcelshop. Bestellingen voor 11:30 uur worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen op vrijdag na 11:30 uur en in het weekend worden op dinsdag bezorgd.