Hier vindt u alle webwinkels waar u uw bestelde wasmachine onder rembours kunt afrekenen

Een nieuwe wasmachine wordt door de gemiddelde Nederlander steeds vaker online besteld. Het scheelt sjouwen en online bestellen biedt veel vergelijk opties. Veel mensen vinden het vervelend voor iets te betalen zonder het eerst in handen te hebben. Een aantal online witgoed winkels bieden u daarom de optie aan om onder rembours te betalen. Hiermee betaalt u pas als u de wasmachine ontvangt en staat niemand met lege handen. Voor u betekent dit dat u pas afrekent als de wasmachine voor uw deur staat en voor de webwinkel geeft dit ook zekerheid, want deze is verzekerd van betaling. Wat u zich wel moet realiseren is dat rembourskosten moet betalen, dit is bij Post NL 1% van het gehele bedrag, maar verschilt per webshop. Kijk bij onderstaande webwinkels waarbij u een wasmachine onder rembours kunt bestellen dus altijd even goed naar het bijschrift tijdens het bestellen.

 

 • BCC

  BCC

  BCC bestaat al sinds 1945 en is een van de grootste elektronica-retailers van Nederland. Omdat er groot wordt ingekocht, heeft BCC altijd scherpe prijzen. U kunt bij BCC terecht voor wasmachines, computers en nog veel meer.

  Betaalmethodes

  Bij BCC kunt u betalen met iDeal, PayPal, uw creditcard (Visa. MasterCard of American Express) of onder rembours. U kunt ook achteraf betalen met Afterpay. Ook kunt u betalen met de VVV-giftcard of Freebies.

  Levering

  Gratis verzending. Indien u op zondag t/m vrijdag voor 23:59u bestelt, kan uw product de volgende dag al geleverd worden (tijdstip kan zelfs in overleg). Grote producten zoals witgoed dienen voor 22u besteld te worden om de volgende dag geleverd te worden.